Optimitza el teu temps i el teu rendiment personal i professional

abril 1, 2019 12:00 am UTC+0

Àrea: Desenvolupament d’habilitats

Durada: 7 h
Data inici: dilluns, 1 abril, 2019
Data finalització: dilluns, 1 abril, 2019
Horari: dilluns, 09:00 a 13:30 / 15:00 a 17:30
Preu soci: 180 €
Preu no soci: 225 €
Preu subscriptors la Vanguardia: 180 €
Codi Curs: FP2019-0019
Tipus: Bonificable
Inscripció: Oberta
Lloc Imparticio: PIMEC Barcelona
Adreça Impartició: Viladomat, 174
CP Impartició: 08015
Població Impartició: BARCELONA

Per inscriure’t al curs cal que t’identifiquis amb el teu compte de PIMEC. Si encara no estàs registrat crea un compte

Descripció:
El temps és l’eina o el recurs més escàs dels directius, els líders i els col·laboradors d’avui dia. Hi ha persones que són capaces de completar moltes tasques en un període de temps i n’hi ha a qui sempre els falta temps per a les seves tasques professionals i personals. On és la diferència? Molt probablement, la principal diferència rau en com gestionen el temps. El punt de partida per a la gestió eficaç del temps és tenir els objectius ben identificats i assignar un temps cada dia a tasques orientades a l’assoliment d’aquestes fites, sabent prioritzar quant de temps hem de destinar a les nostres activitats del dia a dia. La gestió eficaç del temps proporciona un rendiment superior tant professional com personal. Per això, és clau entendre els seus avantatges i limitacions, per després mostrar mètodes i eines que permetin incorporar pràctiques a la tasca diària i augmentar la nostra productivitat i satisfacció personal pel treball realitzat.
Destinataris:
· Propietaris de pimes i empreses familiars · Membres de consells d’administració · Directius i mànagers · Membres de comitès de direcció · Responsables de departaments · Coordinadors · Persones amb responsabilitats actuals o futures sobre equips de treball · Persones que busquen més rendiment, productivitat i satisfacció personal i professional
Professorat:

CARMELO SIERRA SIERRA
Llicenciat en Ciències Físiques, Màster MBA i Màster en Logística Integral.
Consultor de gestió de canvis estratègics i organitzatius en pimes i empreses familiars; Interim Manager, amb especialitat en Gerència i Direcció Comercial; transformador de les actituds i resistències que cal afrontar en les empreses i en els seus equips; mediador especialista en la resolució de conflictes i de millora en la comunicació; expert en desenvolupament de competències, hàbits i habilitats directives de directius i comandaments intermedis; especialista en Processos de Transició Generacional/Successió i de Professionalització per a Empreses Familiars; cohesionador i motivador d’equips; expert en la constitució de Consells d’Administració i Comitès de Direcció efectius, resolutius i orientats al negoci.
Experiència de 20 anys amb empreses de diferents dimensions i sectors del gran consum, retail, alimentació, begudes, tèxtil, moda, calçat, perfumeria, bricolatge, ferreteries, venda a l’engròs, indústries, automòbil, logística, construcció, immobiliàries, enginyeries i hotels.
Col·labora amb organitzacions i institucions professionals fent formacions i conferències. Professor en diversos màsters en les àrees d’Estratègia Empresarial, Màrqueting, Habilitats directives i Desenvolupament del talent a EAE Business School & OBS Business School.

Continguts:

1• Consideracions a tenir en compte en el món actual
2• La consciència d’un mateix i la influència de la personalitat en la gestió del temps
3• La importància dels hàbits en la gestió del temps
4• La gestió positiva de l’estrès en relació al temps
5• Els lladres de temps que influeixen en la productivitat
6• L’organització i productivitat personal
7• Prioritzar per diferenciar entre urgent i important
8• L’equilibri dels teus 1440‘ diaris
9• Proactivitat vs. reactivitat
10• El control de la variable temps per aconseguir objectius
11• L’estat de flux com a mitjà per assolir l’alt rendiment
12• Pràctiques recomanables per multiplicar la productivitat

Observacions:

L’empresa proveïdora d’aquesta formació és Pime Coneixement S.L. amb CIF B62765201
Avís per a les empreses que desitgin aplicar la bonificació::
Pime Coneixement no pot garantir la realització dels tràmits necessaris per a la gestió de les bonificacions davant la Fundación Estatal si no pot confirmar la inscripció al curs amb una antelació mínima de 10 dies sobre la data d’inici prevista del curs.
La inscripció al curs és una sol·licitud que no n’implica la confirmació.
La inscripció es confirmarà per correu electrònic a l’assistent i es considerarà definitiva quan PIME Coneixement rebi la documentació sol·licitada.
Més informació per a inscripcions: Yolanda Pérez – 934964500 – yperez@pimec.org