Employer Branding

julio 5, 2019 12:00 am UTC+0

Descripció

Tot i el mercat de treball cada vegada més ampli i transparent, les altes taxes d’atur i el progressiu increment dels nivells de qualificació, les dificultats per identificar i atreure talent persisteixen. En aquest context: quines estratègies podem desplegar com a organització per crear-nos una bona imatge com a ocupadors que resulti atractiva al talent disponible? En aquest taller treballarem l’Employer Branding des d’una perspectiva aplicada.

Destinataris
Emprenedors i professionals de la gestió de persones, comandaments i directius.
Objectius

Prendre consciència de la necessitat de treballar l’Employer Branding des d’una perspectiva global i estable en el temps i desenvolupar-ne el pla d’acció per a començar a construir-lo.

Continguts

1.- Què és l’Employer Branding?
2.- Per què i per a què l’EB? De la generació d’atractivitat a la gestió de l’atracció i retenció de talent. 3.- Com definir una estratègia interna i externa d’EB alineada amb els valors i la cultura de la nostra organització?
4.- Com comunicar i posicionar el nostre EB?

Observacions
L’empresa proveïdora d’aquesta formació és Pime Coneixement S.L. amb CIF B62765201. Avís per a les empreses que desitgin aplicar la bonificació: Pime Coneixement no pot garantir la realització dels tràmits necessaris per a la gestió de les bonificacions davant la Fundación Estatal si no pot confirmar la inscripció al curs amb una antelació mínima de 10 dies sobre la data d’inici prevista del curs. La inscripció al curs és una sol·licitud que no n’implica la confirmació. La inscripció es confirmarà per correu electrònic a l’assistent i es considerarà definitiva quan PIME Coneixement rebi la documentació sol·licitada.
Codi Curs  FP2019-0065
Data inici  divendres, 5 juliol, 2019
Data finalització  divendres, 5 juliol, 2019
Horari  Divendres de 09:00 a 14:00 h
Durada  5h
Lloc PIMEC Barcelona Viladomat, 174 BARCELONA
Contacte Yolanda Pérez yperez@pimec.org

PREU: 225€ (socis 180€)