El bon gestor dels canvis i les crisis

septiembre 27, 2019 12:00 am UTC+0

Descripció

Saber perdre és una qualitat que requereix maduresa, autoconeixement i un ego treballat. Només aquelles persones preparades per a caure poden arribar al mestratge personal i professional. El desenvolupament d’habilitats per afrontar els canvis i les crisis sense por et permetrà arribar al teu màxim potencial a través de l’autogestió emocional i relacional per aconseguir ser un millor professional a l’empresa.

Destinataris

Curs adreçat a qualsevol professional que hagi o vulgui formar-se per liderar equips de persones, potenciant la creativitat, assumint el fracàs com una forma d’aprendre i millorar i sent més receptiu a l’hora d’assumir nous reptes.

Objectius

– Desenvolupar habilitats per a afrontar els canvis i les crisis sense por.

– Reduir el nivell d’estrès i ansietat enfront dels canvis i adversitats.

– Treballar amb els nivells d’ego per a accedir a l’essència de cada participant, millorant la seva autogestió emocional i relacional.

– Ajudar a descobrir la persona, els talents i qualitats ocultes que es troben en el camí de l’adversitat i que li ofereixen un hub d’autoconeixement que la dotin de més seguretat i autoconfiança professional.

-Potenciar la creativitat reforçant el concepte d’èxit i fracàs professional que permeti a la persona sortir de la seva zona de confort i sentir-se més receptiva en el moment d’assumir nous reptes.

Continguts

1-        Crisi i canvi com a camí cap a la nostra essència.

2-        Acceptació de les meves limitacions.

3-        Les màscares o l’ego.

4 –       Tipus de màscares.

5-        Viatge cap a la crisi.

6-        Equipatge de mà: caos, vulnerabilitat, inseguretat, solitud, lentitud, acceptació.

7-        Canvi i transformació.

8-        Final de viatge: l’arribada a l’essència i al veritable potencial de l’ésser.

 

Observacions

L’empresa proveïdora d’aquesta formació és Pime Coneixement S.L. amb CIF B62765201. Avís per a les empreses que desitgin aplicar la bonificació: Pime Coneixement no pot garantir la realització dels tràmits necessaris per a la gestió de les bonificacions davant la Fundación Estatal si no pot confirmar la inscripció al curs amb una antelació mínima de 10 dies sobre la data d’inici prevista del curs. La inscripció al curs és una sol·licitud que no n’implica la confirmació. La inscripció es confirmarà per correu electrònic a l’assistent i es considerarà definitiva quan PIME Coneixement rebi la documentació sol·licitada.